Påväg med blicken framåt

  2012-08-03 / 14:28:00 / Bokstäver och bilder /
 
 
Det finns sådana människor man tar för givet. Man slutar försöka hålla kvar dem för man är allt för säker på att det alltid kommer att stå vid din sida, alltid kämpa för dig, ditt bästa och för er. Och visst är det dem personer som man egentligen ska hålla hårdare i? Deras huvuden man ska dunka i betongväggar när de säger att de inte förstår vad de betyder för dig. Deras kropp man ska krama om ibland och deras ansikte man ska förklara att "du är speciell" för.

Sedan finns det personer som behandlar dig som skit, men som man också inte kan leva utan. De som vänder ryggen till dig, spottar dig i ansiktet och trampar på dig, utan att ens röra en min. De som har all kontroll över dig och själva vet om det.

Det gör på något sätt så mycket ondare att bli skadad med avsikt utav någon man kunde skära ut hjärtat för, än att bli skadad utav någon som kunde skära ut hjärtat för dig. För i slutändan handlar det alltid om en själv, det är ens egna känslor man vill radera, det är ens egna tårar som rinner och som skapar rödflammiga kinder, det är du som både fysiskt och psykiskt får ta smällar om att känna när det gör som ondast inom dig och när dina ben viker sig utav ensamhet. För att du inte har just den personen att längre stödja dig emot.

Och allt detta är saker vi redan vet. Läppar har fått smaka på den där sörjan som smakar salt och som rinner längst kinderna, hjärtat har redan fått ta smällen för att man fäst sig vid fel person, det har blivit svårare att andas för varje minut som går, som om lungorna blir helt okapabla till att ta upp mer syre medans kroppen bara gör slut på mer. Till slut så lägger sig allt på minus. Man orkar inte. Man faller. Och egentligen så visste man redan om allt början, att det är idioter man fäster sig vid och änglar man ramlar ifrån.


Mina

Klara du är bäst ok?
Du vet de right <33333

Svar: Du är bättre fina söta Mina <3<3<3
Klara

2012-08-03 @ 17:34:45
URL: http://minacederbeerg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious