29 juni

  2013-06-29 / 13:28:11 / Life of / 0 KOMMENTARER
Mötte upp Denise i stan eftersom vi har tjatat om att äta kyckling vid älven hur länge som helst. Dock slutade allting med att vi gick runt i affärer och åt på Max istället, men lika kul var det. Jag följde sedan med henne hem där vi bakade kakan på bilderna ovanför (aka Batmankaka). Gissa hur jäkla gott det var mmhmm vi dog kak-döden och hamnade i socker-koma men vad gör väl det. Sedan åt vi lite mer choklad, kollade på film och åkte sparkcykel genom Trollhättan. Jag sov över där och för någon timma sedan hämtade mamma mig. Sitter nu nyduschad i mitt rum och lyssnar på musik. Senare ska jag iväg till Lollo för att sedan dra vidare till Ebba och fira henne rejält. Hoppas ni har en fin dag för det kommer jag ha! Puss puss
 

For when you feel nothing

  2013-06-28 / 11:56:00 / Life of / 1 KOMMENTARER
Har haft fullt upp i stort sätt hela tiden och därav har det inte blivit någon bloggning för min del. Igår var jag och Lollo i Trollhättan innan vi åkte till födelsedagsbarnet och halvfirade henne (tänk att min fina tjej redan är 17!!!), sedan gick vi till gymmet med Madde och efter det chillade vi brett framför White Collar. Nu ska jag strax iväg på kalas och senare ska jag åka till Trollhättan ännu en gång för att träffa Denise. Har bråttom nu så vi hörs senare helt enkelt. Ha en fin dag! Puss
 

Pusskalas med min favorit

  2013-06-26 / 01:11:41 / Kärlek till tusen / 0 KOMMENTARER
 
 

All the pain and the truth I wear like a battle wound. So ashamed so confused, I was broken and bruised

  2013-06-25 / 21:38:01 / Bokstäver och bilder / 0 KOMMENTARER
 
 
 
 

Forget the haters cause someone loves you

  2013-06-25 / 14:45:33 / Videor/musik / 0 KOMMENTARER

I've fallen for your eyes but the don't know me yet

  2013-06-24 / 16:47:56 / Life of / 0 KOMMENTARER
Ska alldeles strax ta och möta upp Lollo så får vi se vad dagen bjussar på, ha en fin dag! Puss
 

The world keeps moving and we ain't losing

  2013-06-24 / 00:52:47 / Life of / 0 KOMMENTARER
Är förvånad över att jag fortfarande har så många besköare haha, gulle er! Känns som att det var alltför längesen jag klickade mig in på blogg.se även om jag måste erkänna att det har varit skönt att slippa blogga, så saknar jag det. Nu har jag iallafall sommarlov (som jag egentligen har haft i cirkus 2 veckor) vilket är hur skönt som helst. Jag har klarat mig igenom ettan på gymnasiet. Fattar ni eller? Nä, inte jag heller. Har dock hunnit göra en hel del och har en massa saker framför mig så det känns som att detta kommer bli en bra sommar. Trotts att mitt hjärta inte riktigt klarar av att bli krossat och stampad på så kommer det bli bra tillslut. Men för en gångs skull har jag gjort så himla mycket sen jag bloggade sist så jag har hur mycket som helst att dela med mig av till er!!!
 
Som till exempel skolavslutningen:
För jag menar (jag säger det igen) hur sjukt är det inte att ett år på gymnasiet redan har gått?
 
Eller alla fina sommardagar jag redan hunnit ha med mina fina vänner:
Åh vad jag tycker om eeerrr

 
Håkan Hellström då?!?!!?!
Shit. Helt jäkla freaking det bästa på länge!!! Även om jag fick nersatt hörsel, ont i hela kroppen, folk som svimmade överallt, folk som på riktigt hoppade på, över och under mig och Elina så var det så jäkla värt det och skulle vilja göra det tusen gånger om. Tårar, dans och lyckorus.
 
Sen har det ju självklart hänt lite små saker som varit ett plus i kanten i min vardag:
Dänniii kom heeemmm till Sverige igen. Lyckan, lättnaden och saknaden var oändlig. (Sedan svarade han mig på twitty också vilket jag tackar Gud för)
 
Älskade och bästa serien började igen, efter flera månaders väntan. Och inte nog med det så svarade en kille (coach för er som kollar på det) mig från Teen Wolf ååååhhhh lyckotårar (TVÅ GÅNGEN TROTTS ATT JAG BARA SKREV EN GÅNG DESSUTOM)
 
Min fina fina fina kusin tog studenten och jag var ungefär SÅHÄÄÄÄÄR stolt och lycklig för hennes skull (även om jag var gött avis) ♥
 
Sedan har jag även:
* varit utan både internet och teckning i minst 4 dagar
* snubblat in på Näl igen då min mage inte alls är särskilt snäll mot mig
* sovit under bar himmel och kollat på stjärnorna
* fått solseksem (IGEN)
* tagit årets första dopp
* insett hur fina mina vänner och familj verkligen är
och sist men inte minst: blivit kär i en bok så nu kretsar mitt liv runt de tre böckerna.
Nu ska jag läsa. Hoppas ni haft det bra och roligt och allt sånt där medans min blogg har stått stilla, nu kör vi igen buddies. Hörs imorgon (idag) puss puss puss!!